...::: Frm Cep :::...

Tam Görünüm: FRM CEP - Hazır Mesaj (SMS) Topiği
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
1. güller nasıl kuruyor susuz kalıca ümitler nasıl tükeniyor çağresiz kalınca benimde dünyam kararıyor sen yanımda olmayınca...

2. susan dilimin sozu yanan kalbimin sesisin soluksuz bedenimin nefesi gormeyen gozumun rengisin olurda bir gun olursem sunu bil tabutun icinde ben bedenimin ustunde kefen benim icimdede sen olacaksin BITANEMMM

3. ben yeryüzünde geğil gökyüzünde buldum seni yıldızların parlaklığını gözlerinde sonsuzlugun bedelini ise o yılızlarda gördüm benim sana olucak sevgim sonsuza dek sürecektir aşkım

4. KEŞKE SEN BEN OLSAYDIN SEVMENİN NE KADAR ZOR OLDUĞUNU ANLASAYDIN KEŞKE BEN SEN OLSAYDIMM ÖLÜMÜNE SEVİLMENİN TADINA VARSAYDIM........

5. Yaşamak özlemsiz özlem sevgisiz sevgide sensiz olmaz..... Unutma!sevmek daima bereber olmak değil sen yokken bile seninle olabilmektir.....

6. ASLIYA SORMUSLAR :"ASLI NEREYE GIDIYORSUN," Keremin yanina demis... Kerem nerede demisler?Asli cokk uzaklardaaa demis... oraya SENIN ömrün yetmez demisler.. BENDE YOLUNDA ÖLÜRÜM DEMIS!!!

7. sen hangi senenin baharında yağmursunki gönlüme yağdığında kurumuyorsun ve ne tatlı bir insansınki unutmuyor unutulmuyorsunnnn.bebeğime sevgilerle

8. yalanlarla dolu bu dünyanın talı ve masum güzeli gönül bahçemden solmayacak bir gül göndersem kabul edermisin.

9. adını ŞİLE denizine yazdım bekçi olararakta martıları bıraktım Herdalga vurdunda martılar ağlamaya başladı sana olan sevgimi anlatmaya çalıştılar!!!!!

10. Dünyadaki herkez için herhangi birisin.Ama herhangi biri için dünyalara değersin.Yüreğimde mahkumsun,cezan sonsuza kadar sevilmek hemde sevildiğini hiç bilmeyerek...

11. Yeryuzunde biten her ask icin gokyuzunde bir melek aglar.

12. MERHABA BEN GELDİM AMA BEN SIRADAN BİR MESAJ DEĞİLİM YAZAN TARAFINDAN SEVGİ YÜKLENDİM VE BURAYA GELENE KADAR CANIM ÇIKTI BELİM AĞRIYOR ÇABUK AL ŞU YÜKÜNÜ SENİ ÇOK SEVİYORMUŞ BOL BOL TEMBİHLEDİ....

13. Bana bir gunun 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye oldugu ogretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun oldugu ogretilmedi. Yasamımızın her anında birlikte olmamız dilegiyle sevgilim...

14. Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatırlar bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler... Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum.

15. Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, askın icimde ve ruhun bedenimde oldugu surece seni cok sevmeye devam edecegim...
Hatirlarmisin Dogdugun Gunu... Sen Aglarken Herkes Guluyordu. Oyle Bir Omur Yasaki Oldugunde Herkes Aglasin, Sen Mutlulukla Gulumse. Iyiki Dogdun...

Bugun Belki De Cok Kisiden Dogumgunu Mesaji Alacaksin, Ancak Su An Okudugunen Farklisi Cunku Tumuyle Sevgiyle Yazilmis Bir Mesaj. Iyi Ki Varsin...

160 Kisa Karaktere Neler Sigdirabilirim Diye Dusunuyorum Ancak Aklima Mutlu Bir Yas Ve Sevgi Dolu Nice Yillar Dilemekten Baska Bir Sey Gelmiyor. Seni Seviyorum.

Sesim Guzel Olmadigi Icin Sana Bir Dogumgunu Sarkisi Soyleyemiyorum. Bu Yuzdendir Ki Boyle Kisa Bir Mesaj Cekiyorum. Mutlu Yillar!

Hmmmm Bu Mesaji Neden Cekiyorum, Unuttum, Inan Hic Hatirlamiyorum. Dur Bakayim.. Dur Dur Buldum [Resim: smile.gif] Dogumgunun Kutlu Olsun!...

[B]Dilegim Bugun Diledigin Tum Dileklerin Gercek Olmasi. Belki Yaninda Degilim Ama Bil Ki Kalbimin En Derin Yerinde Bugunu Seninle Kutluyorum. Nice Yaslara...

Bugun Dogumgunun Oldugu Icin Farkli Ve Ozel Oldugunu Mu Saniyorsun Sen? Oysa Sen Benim Icin Sadece Bugun Degil Her Gun Farkli Ve Ozelsin. Iyi Ki Varsin...

Dogdugun Gun Bulutlari Yirtarak, Bir Gunes Gibi Etrafina Aydinlik Sacarak Girdin Hayata. Hep Sevgiyle Yasa! Nice Yaslara...

Gelecegini Olusturacak Her Yeni Gunun Bir Onceki Gunden Daha Guzel, Isteklerine Uygun Ve Seni Mutlu Edecek Sekilde Olmasini Dilerim. Nice Seneler...

Dilerim Yeni Yasinda Mutluluklarin En Guzelini Yasar, Basari Merdivenlerini Tirmanirsin Ve Dilerim Yuzun Hep Guler, Neseni Hic Yitirmezsin. Dogumgunun Kutlu Olsun!

Dunyada Essiz Bir Guzellik Varsa O Da Kalbindedir. Hayatinin Bundan Sonrasi Kalbinin Guzelligi Gibi Gecsin. Iyi Ki Varsin Ve Iyi Ki Dogdun!

Yasa . Sev . Gul! Bunlar Eksik Olmasin Yasaminda. Yasin Kac Olursa Olsun Her Seyin En Guzeli Seninle Olsun. Nice Mutlu, Neseli Ve Yasam Dolu Yaslara...

Bugun Bir Yasini Daha Doldurmanin Mutlulugunu Yasarken Gelecegin Sana Kalbindeki Tum Dilekleri Vermesini Diliyorum. Dogumgunun Kutlu Olsun.

Fluuuppp! Bu Bir Sms Surprizi. Sana Sans Getirmek Icin Burada. Bu Yuzden Hemen Gozlerini Kapat Ve Bir Sey Dile. Mutlu Yillar Sana, Mutlu Yillar Sana.

Kisa Bir Mesaj Olmali Bu. Sana Binlerce Opucuk Ve Sevgi Yolluyorum Buradan.. Bil Ki Unutulmadin.. Dogumgunun Kutlu Olsun!

Arkadaslar Yildizlar Gibidir, Onlari Her Zaman Goremezsin Ama Senin Icin Her Daim Varolduklarini Ve Seni Dusunduklerini Bilirsin. Bugun Beni Goremezsen De Bil Ki Yanindayim! Dogumgunun Kutlu Olsun... Iyi Ki Varsin Varsin.. Birlikte Daha Nice Yaslara...

Dikkat! Bu Mesaj Sevgi, Nese Ve Iyi Dilek Icermektedir. Bir Dakika Icin Yasamin Ve Seni Dusunen Birinin Oldugunun Sevincini Hisset Ve Mutlu Ol! Bu Mutlulugun Her Zaman Sursun. Iyi Ki Dogdun. Nice Mutlu Yaslara...

Dilerim Yeni Yasinda Mutluluklarin En Guzelini Yasar, Basari Merdivenlerini Rahatlikla Tirmanirsin Ve Dilerim Yuzun Hep Guler, Neseni Hic Yitirmezsin. Sevgi Dolu Kalman Ve Mutlu Olman Dilegiyle... Dogumgunun Kutlu Olsun!

Biraz Sans, Biraz Sevgi Ve Sabir, Birer Parca Zaman, Basari Ve Memnuniyeti De Eklersek Malzemelere, Hepsini Karistirip Senin Icin Uzun Ve Dileklerinin Gerceklestigi Bir "hayat Pastasi" Yapabiliriz Sanirim... Nice Yaslara!

Bir Yil Daha Bitti, Ama Sakin Uzulme Zaman Cabuk Geciyor Diye... Unutma Ki Herkes Ayni Seyi Yasiyor. Bu Yilin Sonunda Geriye Baktiginda Umarim "harika Bir Yildi" Dersin.. Tum Dileklerinin Gerceklesmesi Dilegimle.. Nice Yillara...

365 Sayfalik Bir Oyku Daha Basliyor, Her Gune Bir Yaprak Sakla, Her Yapraga Bir Oyku Sigdir Mutluluk De Adina. Nice Guzel Oykuler Senin Olsun. Iyi Ki Dogdun.

Gunes Kadar Sicak, Kartanesi Kadar Berrak, Yagmur Kadar Saf Ve Temiz Bir Omur Dilegiyle.<!-- google_ad_section_end -->
Bir Damla Umut Serpilsin Yuregine Bir Tatli Mutluluk Dolsun Gozlerine Bin Bir Hayallerin Gercekleri Bulsun Dualarin Kabul Osun.

Bir Kandil Gulu Savur Sevdiklerine, Size Onlardan Gulucukler Getirsin Oyle Icten Oyle Samimi Ol Ki Goz Yaslarini Bile Tebessume Cevirsin. Kandilin Mubarek Olsun...

Mubarek Kandilin Turk Ve Islam Alemine Hayirlar Getirmesini Dilerim...

Bu Degerli Kandil Gecenisinde, Kainatin Yaraticisi Ve Alemlerin Rabbi Bagislayici Ve Aciyici Yuce Allah Tum Dualarinizi Kabul Etsin...

Tonton Bir Dede Oldugunda Sallanan Sandalyene Oturup, Anilarini Tazeledigin Bir Gunde Guzel Bir Bayram Gecirmen Dilegi Ile...

Yipranmis Ve Katilasmis Gonulleri Rahmet Meltemiyle Yeserten Essiz Peygamberin Dogum Gunu Olan Mevlit Kandilinizi En Icten Dileklerimle Tebrik Ederim...

Bayramin Feyz-i Uzerinize, Rahmeti Gecmisinize,bereketi Evinize,nuru Ahiretinize, Sicakligi Yuvaniza Olsun. Kandiliniz Mubarek Olsun.

Fani Dunyanin Padisahi Degilim. Gonul Hirkalarini Yamar Giyerim. Dostlarla Aglar, Dostlarla Gulerim. Siz Sevdiklerime, Iyi Kandiller Dilerim.

Gecenin Guzel Yuzu Dokunsun, Kabuslar Senden Uzakta, Melekler Basucunda Olsun, Gunes Oyle Bir Gecede Dogsunki Dualarin Kabul, Kandilin Mubarek Olsun.

Gul Bahcesine Girenler Gul Olmasada Gul Kokarlar, Kainatin En Guzel Gulunun Kokusu Uzerinizde Olsun. Kandiliniz Mubarek Olsun.

Yakinlik Ne Mekanda Ne Zamandadir. Sadece Eller Yukari Kalktiginda Aklina Gelenler Yakin Olduklarindir. Kandiliniz Mubarek Olsun.

Her Tomurcuk Yeni Bir Gulun, Her Gul Yeni Bir Baharin, Her Kandil Yeni Rahmetlerin Habercisidir. Rahmet Ve Magrifet Dolu Kandil Gecirmenizi Dileriz.

Yagmurun Topraga Hayat Verdigi Gibi Dualarinda Hayat Bulacagi Bu Gecede Dua Bahcesinde Yeseren Fidan Olmak Dilegiyle Kandiliniz Mubarek Olsun.

Semanin Kapilarinin Sonuna Kadar Acilip Rahmetin Saganak Saganak Yadigi Boyle Bir Gecede Dusen Damlalarin Seni Sirilsiklam Etmesi Dilegiyle Kandilin Mubarek Olsun.

Bugun Ellerini Semaya Gonlunu Mevlaya Ac! Bugun Gunahlardan Olabildigince Kac, Bugun En Gizli Incilerini Onun Icin Sac, Cunku Bugun Kandil. Kandilin Mubarek Olsun.

Gunesin Guzel Yuzu Yuregine Dokunsun, Kabuslar Senden Uzakta, Melekler Bas Ucunda Dursun. Gunes Oyle Geceye Dogsun Ki, Dualarin Kabul, Kandilin Mubarek Olsun.

Avuclarin Acildigi, Gozlerin Yasardigi, Ilahi Esintilerin Kalpleri Oksadigi Anin Bir Asra Bedel Oldugu Bu Gece Dualarda Birlesmek Dilegiyle Kandilinizi Kutlarim.

Bin Aydan Daha Hayirli Bu Mubarek Gecenin Buyusune Kapilmaniz Dilegiyle, Kandiliniz Mubarek Olsun.

Yagmur Yuklu Bulutlar Gibi Gelen, Etegindeki Hayir Cevherlerini Basimiza Bosaltan Ve Bizlere Mutluluk Veren Kandilin, Buyusune Kapilmaniz Dilegiyle. Nice Kandiller.

Yuku Sevgi Ozu Saygi Gucu Baris Susu Hosgoru Olan Mubarek Kandilini Kutlarim. Allaha Emanet Olun.

Ruhu Ask Ve Muhabbet Muhruyle Damgali, Kalbi Kutsi Dava Ile Sevdali, Sinesi Heyecan, Cosku Tufani Ve Sukur Notalari Ile Orulmus Guzel Insan, Kandilin Mubarek Olsun.

Size Karanfilin Sadakatini, Sumbulun Bagliligini, Meneksenin Tevazusunu, Lalenin Gururunu, Leylegin Saadetini Versek Bizede Dua Edermisiniz. Kandiliniz Mubarek Olsun.

Gul Bahcesine Girenler Gul Olmasalar Da Gul Kokarlar. Kainatin En Guzel Gulunun Kokusunun Uzerinizde Olmasi Temennisiyle.

Kardesligin Daimi Oldugu, Sevgilerin Birlestigi, Dostluklarin Bitmedigi Yinede Mutlu, Umutlu Sevgi Dolu, Rahmetlerin Yagmur Gibi Yagdigi Nice Kandillere.

Gun Vardir, Bin Yildan Uzun Gelir Bize. Bir Yil Vardir Bir Gunden Kisa Gelir Bize. Bire Bin Yazilan Bu Gecede Dua Edelim Rabbimiz'e.

Islamin Nurlu Gunesi Kalbinize Dogsun, Mekaniniz Cennet, Hz Muhammed Komsunuz Olsun, Gunleriniz Mutluluk Ve Saadetle Dolsun, Dualariniz Kabul Olsun.

Zade Duygular Yukselsin Goklere, Yukseklerde Hafakan, Gozlerde Yaslar, Ona Susamis Dudaklar Kadar, Acilan Eller Var, Kandiliniz Mubarek Olsun.

Gunler Bize Dostlarin Guzelligi Ile, Geceler Onlarin Dualari Ile Mubarek Oluyor. Umudumuz Dostlarin Hediyesi, Duamiz Sizlerin Sevgisi.

Vesile Olalim Kardeslige, Barisa. Yorulalim Hepimiz Yarinki Ugrasa. Tat Alalim, Varalim Yuce Allah'a. Eriselim Birlikte Nice Kandillere.

Dertlerimiz Kum Tanesi Kadar Kucuk, Sevinclerimiz Nisan Yagmurlari Kadar Bol Olsun. Bu Mubarek Gunde Sizinde Heybeniz Sevapla Dolsun. Dualariniz Kabul Olsun.

Hayatiniz Gokyuzu Kadar Yakin Kuslar Kadar Ozgur, Trenler Kadar Uzun Ve Sevgi Kadar Guzel Olmasini Temenni Ederim.

Bu Gunlerin Feyzi Uzerinize, Rahmeti Gecmisinize, Bereketi Evinize Nuru Ahiretimize, Sicakligi Yuvamiza Dolsun.

Konsun Yine Pervazlara Guvercinler, Hu Hulara Karissin Aminler, Mubarek Aksandir, Gelin Fatihalar, Yasinler...

Gel Ey Muhammed Bahardir, Dualar Ardinda Sakli, Aminlerimiz Vardir. Hacdan Doner Gibi, Miractan Iner Gibi Gel Gel. Bekliyoruz Yillardir.

Bakiler Sevgiler Adina Nice Dilekler Vardir, Olumu Bile Ayirir Saymayan Gonuller Vardir. Mesafeler Araya Set Cekmisse Ne Cikar, Dualardan Birlesen Gonuller Vardir.

Gul-i Muhammed-i Olanlara Selam Olsun, Selam Diyarindan Gecenlere Bahar Olsun, Gonlu Hazan Olanlarin Gonlu Gulistan Olsun, Mubarek Kandiliniz Kutlu Olsun.
Dostlar Arasina Hasret Ucurumu Girdiginde, Yildizlarla Vuslat Koprusu Kurduk Yurekten Yurege. Gonlumuzun Hasret Gunlugugne Unutmayi Ve Unutulmayi Hic Yazmadik.

Gunese Baglandi Korkuyla Once Insan. Sonra Atese, Suya ... Ay Batti Su Kurudu Gun Bitti.. Sevgi Kardeslik Dostluktu Sonsuz Olan..can Dostuma

Dostluklara Mesken ßu Yurek Asklara Degil Sevgilinin Gozlerine Degil Dostun Sozlerine, Selamin'a Merhabasina Muhtac Bu Yurek Merhaba Ey Dost Bu Gece De Yurektesin...

Dostluk Gunah Olmayacak Kadar Masum, Kole Olmayacak Kadar Ozgur, Umulmayacak Kadar Yakin, Unutulmayacak Kadar Derin, Tek Basina Yasanmayacak Kadar Zordur.

Arkadasliklar Aska Donusebilir,ama Asklar Arkadasliga Asla Donusemez.

Arkadas Kis Ortasinda Yaz Getiren,dost Col Ortasinda Suyunu Paylasandir.

Sevgiler Gecici Olabilir Asklarda Olumlu Olumsuz Olan Tek Sey Dostluklardir...

Dost Vardir Gida Gibidir,onu Hep Ararsin.dost Vardir Ilac Gibidir Gerekirse Ararsin. Dost Vardir Hastalik Gibidir, Onu Aramazsin O Seni Bulur..

Butun Dunyayi Sevginin Renklerine Boyayip Insanlara Dagit.kendini Sevginin Bir Rengi Diye Tanit Cunku Senin Varligin Sevgiye En Buyuk Kanit!

Ben Ne Adamlar Gordum Elbisesi Olmayan ! Ben Ne Elbiseler Gordum Icinde Adam Olmayan...

Ruhumdan Baska Dostum Olmadi Ve Derdimi Dinleyen Sadece Gonlum Vardi.

Unutmayi Bilip Sevgiyi Bilmeyenler Unutur Ama Sevmeyi Bilip De Unutmayi Bilmeyenler Asla Unutmaz Cunku Onlar Sevgiye Asiktirlar...sevgiye Hasretlerdir... (koray Bu Soz Sana Ve Sana Benzeyenlere...

Urkek Basladigimiz Seyler Gun Olup Vazgecilmez Olunca Bir Bakista Sevgiyi Yakaliyorsak,kendimizi Coskulu,guclu Tutkulu Hissediyorsak Desene Arkadas Biz Dostuz...

Dunyada Dost Denilen Kelime Yalan.benim En Iyi Dostum Ickim Sigaram.onlarda Terkederdi Olmasa Param...

Gulmek Senin Icin Bir Tutku Olsun...olurda Birgun Aglarsan Eger O Da Mutluluktan Olsun...

Evet Arkadasim!gulmek Varken Surat Asmak Niye,guldurmek Varken Aglatmak Niye,guzel Sozler Soylemek Varken,kalpleri Kirmak Niye?hayat Cok Kisa Arkadasim Ve Bu Dunyadaki Hic Bir Sey Kirilan Kalplere Degmez.

Simdilik Hoscakal Arkadasim...yine Gel.yanina Senin Gibi Gulen Gozlu,yuregi Sevgi Dolu Insanlari Alip Yine Gel Olur Mu?

Dal Ruzgari Affeder Ama Kirilmistir Bir Kere...

Bizim Omrumuzde Hayallerimiz Vardi Irmaklarinda Sandallarimizi Yuzdurdugumuz,bizim Omrumuzde Dostlarimiz Vardi Bir Gun Gormedigimiz De Uzuldugumuz...

Beni Dusmanlarimin Hancerleri Degil,dostlarimin Sirt Ustu Birakmasi Derinden Yaralar...

Uykudan Uyaninca Insani Uyandigina Pisman Eden,geri Donmek Isteyipte Donemiyince Caresizlikten Delirten,insanin Hayatta Sadece Bir Defa Gorebilecegi Harika Bir Ruyasin...

Sen Onun Askisin,ben Onun Dostu, Asklar Gecicidir,dostluk Kalici...

Paylasmaksa Cikarsiz Sevgiyi,hissetmekse Ictenligi,aramaksa Dertlere Cozum,guvenebilmekse Nedensiz Sonsuza Kadar Dostumsun(defne'ye)

Affet Beni Hep Guzeli Analim.anilarda Tebessum Yasatalim.ben Kirdim, Ben Uzdum Yaraladim.mutluluk Golgen Olsun Arkadas'im.

Dost Diye Yurek Saldim Gurbet Ele Elleri Bos Gozu Yasli Dondu Geriye Dedidostluk Olmus Yarenlik Unutulmus Dedimya Su Karsiki Daglar Onlar Dost Degilmi Dediheyhat Susamissin Seraptir Onlar O An Siliniverdi Dost Diye Sirt Verdigim O Daglar

Tum Guzellikler Ardinda O Dost Kalmis Tek Basina Uzaklarda Cok Uzaklarda Hatiralar Gibi Eski Zamanlarda O Dost Kimbilir Simdi Nerede Belki Dunyada Belki Ecelde Belki De Tum Guzelliklerde Hatiralar Gibi Eskilerde

Arkadaslik Sevgisi Vardir Simdi Eskilerde Kaldi Neden Eskilerde Kaldi Neden Hatirlanmadi Arkadaslik Sevgisi Vardir Bilen Azdir Dunyada Artik Bilen Yoktur Bu Yeni Zamanlarda

Arkadas Kirmayan Kirilmayan Kirilsada Yikilmayandir...!

Seni Ozluyorum Her Okula Gidisimde Cektigin Kopya Kagitlari Hala Siranin Altinda Seni Bekliyor Sen Nerdesin Dostum Nerdesin...

Merhaba Arkadasim Bir Gun Bahar Olmak Istersen Ciceklerin Daima Acik Olsun Bir Gun Cicek Olmak Istersen Yuzun Hep Gunese Donuk Olsun Ve Bir Gun Birini Severken Kalbin Hep Onunla Olsun

Dostum Ol Aglarken Yabanci Omuz Aramayayim Dostum Ol Kalben Tut Sevgi Sun Gozlerinle Ve Ne Olursan Ol Dostum Ol Ister Yanim Da Ister Uzakta Ister Gulusum De Ister Goz Yasim Da Bir Ses Cigligim Ol Odama Dol Ama Benim Dostum Ol

Sen Eskiden Boyle Degildin ,gozlerin Isil Isil Guler Oynardinhayata Bakmaz, Hayati Yasardin Kosardin, Cosardin, Savasirdin, Simdi Ne Oldu Sana ? Hayata Kusmus Yorulmussun Sismanlamis Yaslanmissin Bakislarin Solgun

Bir Bagri Yanik Kardasim Var Aglarmi Bilmem Uzanipta Gozlerine Akan Yaslari Silemem Yarin Askere Gidecek Gitme Kal Diyemem Aglama Kardas Aglama Aglayipta Yuregimi Daglama

Arkadas Icimi Sen, Disimi Sen Bilirsin. Ancak Sen Olursun Bana Yoldas. Haydi Tut Ellerimden, Beraber Yuruyelim Yarinlara, Gel Arkadas!

Gercek Arkadas Saglik Gibidir Degeri Ancak O Yok Olunca Anlasilir ...

Dunyada 100 Tane Arkadasin Vardir,99 Tanesi Kotudur.1 Tane Arkadas Sec Kendine Hem Arkadas Hem Kardas Olsun Sana !!!<!-- google_ad_section_end -->
♥ Bulutlara yükledim özlemimi; şimşeklerle çaktırdım sevgimi; Yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla; küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldilermi?
♥ Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir..

♥ Kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damlanın serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön yeter. ben o rüzgarda olacağım.
♥ Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calış.yakalayamadığın her yağmur damlası seni ne kadar sevdiğimin ispatıdır...
♥ Güneşin ilk ışıkları gününü aydınlattığında ve içinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni aç yeter.Ben o tatlı sessizlikte seninleyim!
♥ Gök yüzünde bir yıldız seç büyük ve parlak olsun yanında bir yıldız daha seç büyük ve parlak olması önemli değil senin yanında olsun yeter.
♥ Eğer onun için herşeyi göze alıyorsan, onu her an düşünüyorsan,onun için ağlıyorsan,o senin için tekse,o senin için herşeyden değerliyse,onun bir gülmesi senin için dünyalar demekse...siz aşıksınız...
♥ Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana dönerse zaten senindir, sana dönmezse zaten hiçbir zaman senin olmamıştır.
♥ Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.
♥ ilk goruste aski anliyorumda, omur boyu birinin suratina bakaniki kisi arasinda ask bir mucizeden baska birsey degil !!! Bill Cosby
♥ Ask karsindakini bulunmaz Hint kumasi sanmanla sersemin teki oldugunu anlaman arasinda gecen zamandir.

♥ Arabanin onundeki cocuklar kazalara, arabanin arkadasindaki kazalarda cocuklara neden olur.
♥ Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dort cocuga bakiyoruz.
♥ Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayim.
♥ Erkekler belediye otobusu gibidir. Birini kacirirsan bes dakika sonra oburu gelir.
♥ Ona kalbimi verdim saklasin diye, salak buzdolabina koymus bozulmasin diye.
♥ Birakip gittin beni... Seni unuttum sanma, zaman alismayi ogretti belki ama unutmayi asla...
♥ Savasma sevis, sevisirken zaten savasiyorsun.
♥ Dusen bir yaprak gorursen, Beni hatirla sevgilim, Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim. Imza: Copcu Riza
♥ Askim seni seviyorum! Ama parayi daha cok... Lakin paranin ne onemi var, muhim olan miktari!
♥ Sen sen ol, kapi onunde ask yapma! Askin gozu kordur ama konsununki asla!
♥ Erkekler neden evlenemiyecekleri kaninin pesinden kosarlar? Kopeklerin kullanamayacaklari otomobillerin pesinden kosmalari gibi.
♥ Sana sarilmayi o kadar cok seviyorum ki. Cunku o sirada yuzune bakmam gerekmiyor.
♥ Sen likor gibi tatli, tekila gibi carpici, viski gibi asil, konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, malibu gibi egzotik, kokteyl gibi muhtesemsin.
♥ Bir kopek ile bir erkek arasinda ne fark vardir? Kopek sadece haliyi kirletip mahfeder, erkek ise tum yasamini mahfeder.
♥ Vefasiz sevgilim alzheimer hastasi bile senin kadar cabuk unutmaz pes...
♥ Kalbimde yasiyorsun ama kirani vermiyorsun. Not: Ev sahibi en kisa zamanda onunla evlenmezsen seni kapi disari edecekmis.
♥ Sabahlari kahvalti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum. Oglenleri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum. Gece olunca uyuyamiyorum cunku acim.
♥ Eline almis bir cicek sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem cicek nerden bilecek.
♥ Deprem gibi girdin gonlume, fay hatti cizdin beynime, enkalar biraktin kalbimde, artcilar hala devam etmekte.
♥ Ask elmayi yemekle baslar, ayvayi yemekle biter.
♥ Butun kizlar cicek olsun, ari olmazsam namerdim.
♥ Bizi cekemediler, halat koptu canim.
♥ Allah`im !! Kendim icin birsey istemiyorum, sadece anneme elma yanakli, bal dudakli, sutun bakcakli bir gelin nasip eyle.
♥ Deli gibi sevdim, manyak gibi evlendim.
♥ Kizlar artik beyaz yatli prenslerini bekliyorlar.
♥ Asik olup izdirap cekecegime, nezle olup burnumu cekerim.
♥ Para icin evlenme, borc almak daha hesaplidir.
♥ Seni sevecektim kiskanacak el ustunde tutacaktim kendimi sana sevdirecek bana baglayacaktim ip koptu
♥ Bataryasi zayif hayallerimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi nedeniyle ulasamadik simdi yuregimde full ceken hattimla seni seviyorum.
♥ Kalbim senden cektigini ABD usame bin ladinden cekmedi. Yuregimin teroristi dunya birlesse seni yok edemez. Akibetim ikiz kulede olsa yine seni sevecegim.
♥ Seni sevdim seveli basim belada seni dusunurken uyuya kaldim helada
♥ Sekerden evimiz tuzdan hayallerimiz vardi. Ne yazikki dun yagmur yagdi.
♥ Bunu iyi belle Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim
♥ Askimizin suya dusecegini bilseydim balik olurdum.
♥ Asika bagdat sorulmaz. BUSH
♥ Fazla mendiliniz varmi, asik olmusunda!
♥ Karayollarinda degil, senin kollarinda oleyim.
♥ Sana birsey soyleyecegim, ama sakin uzulme; dun doktora gittim, bobreklerimde kum, kalbimde seni buldular.
♥ Hey garson! bana kalbim kadar yanik doner, dusuncelerim kadar karisik bir salata, acilarim kadar koyu bir kahve getir.
♥ Karin olmak istiyorum karin, Ey benim kardanadamim.
♥ Derstlesmek istiyorsan 1 tusla, birine sarilmak istiyorsan 2 tusla, eglenmek icin 3 tusla, hepsini istiyorsan benim numarami tusla.
♥ Sen kadayif kadar tatli, lahmacun kadar sicak, cig kofte kadar yakici, dolma gibi cekici, bulgur gibi asil ve icli kofte kadar dayanilmazsin.
♥ Erkek jinekolog hicbir zaman kendi arabasi olmamis bir oto tamircisi gibidir.
♥ Sevgilim, seni tv kumandasindan, futbol topundan, pazar gazetesinden cok daha fazla sevdigimi soylemismiydim.
♥ ASika bagdat sorulmaz, aninda korkup tuyer.
♥ Ask dolmaya benzer, iyi sarilmazsa piserken dagilabilir.
♥ Sevgilim duygularim visne kaymak yani karmakarisik.
♥ Annem bana okula giderken ustunu SIKI giy terleyip usutme. Karsidan karsiya gecerken dikkatli ol dedi. Ama asik olma demediki.
♥ Ask bir sudur. Eee isin butun espirisi bu mudur?
♥ Ask bir deniz bense onun engin sularinda dibe cokmus bir keriz.
♥ Sevgilim sensiz gozlerim hicbirseyi gormuyor. Seninle olunca da gozlerim senden baskasini gormuyor.
♥ Askin mideme vurdu, beni ne yar paklar nede dost, beni paklayacak olan bir ayran iki de tost.
♥ Ruhum benim her gece gel bekliyorum seni o selvinin altinda mezarc mahmut.
♥ Askin bahardi bulbuller vardi Da... Hangi salak kafesin kapsini acik birakti.
♥ Artik bu solan bahcede bulbullere yer yok. Bulbulleri on bahceye aldilar. Buraya marul ekecekler.
♥ Nasil gecti habersiz o guzelim yillarim. Insan bi haber verir burada bosunami bekledik.
♥ Ask bir otomobil gibidir yedek parcalari surekli degisir.
♥ Uzum gozlu elma yanakli kiraz dudakli pirasa sacli sevgilim. Seni cok ozledim. Imza : Manav Osman
♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
♥ Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!..

♥ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..
♥ Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...
♥ Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz...
♥ Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!
♥ Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
♥ Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...
♥ Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.
♥ Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.
♥ Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.
♥ Sen benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.
♥ Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.
♥ Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.
♥ Bir ses beklemek senden. Soluk beklemek. Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım. Hiç bu kadar uzun susmadın sevdiğim. Hiç bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanında!
♥ Yalnızca çocuklar ağlar ve yalnızca Allah affeder... Eğer bir gün beni terk edersen; çocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem

♥ Kötü diye bir şey olmasaydı, cehennem boş kalırdı. sen beni kırmasaydın, bu can uğruna fedaydı...seni cok seviyorum
♥ Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizliğe sevineceksin.. Ama şunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSİN !!!
♥ Sevdiğimden bu yana her acıyı tattım her çileye alıştım, yalnız senin yokluğuna alışamadım.artık anlıyorum hasretten, gözyaşından başka bir şey vermemişsin bana.
♥ Yüreğine sevda eken, ayrılık biçermi,seven sevilenden kolayca vazgeçermi, sen beni sevme gülüm,ben yanarım ikimizin yerine yetmez mi???
♥ Dün gökyüzüne bir avuç yıldız fırlattım. Karanlığında aydınlığım olsun diye. Şimdi sensizliği kalbime fırlatıyorum, bıraktığım yerden dönesin diye. Vazgeçilmezim sıra sende gururu bir yere fırlat ve pişmanlığımla sızlayan şu kalbimi mükemmelliğinle donat.
♥ Sen benim içimde açan bir güldün.Sönmek bilmeyen alevlenen içimde başımı her yastığa koyuşta sen varsın hayallerimde. Çünkü sen benim içimden söküp bir türlü atamadığımsın YAR
♥ Bak yine soldu güneş yine akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz birgün doluyor sen yoksun diye inan dertligim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni çok seviyorum
♥ Sen sigara dumanın altında yana yana en sonunda kül oldun, sen kibritin hiç yanmayan ucudan birinin hayatından geçmiş oldun !!!
♥ Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş... yok be aşkım asıl ölmek "sensizlikmiş"
♥ Bir umuttu yanlızlık birşeyleri paylaşamamaktı belki,gözler dalıp giderken, yaralı bir serçeye ağlayan bir buluttu belkide,belki belkilerle dolu bir hayattı bu....
♥ Ben Sensizdim..! akşamın yaklaştığı saatlerde. kahrolursun görme ağladığımı. Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır ansızın her gün batımı..
♥ Korkum Sevmek Değil; Korkum Sevipte Ayrılmak… Korkum Kurşun Yemek Değil; Kalleşçe Vurulmak… Korkum Ölüm Değil; Senin Tarafından Unutulmak…
♥ Dönmeyeceksin biliyorum, tutmayacaksın ellerimden öpmeyeceksin dudaklarımdan sevmiceksin beni deli gibi, vurmayacaksın kalbine zinciri benden başkasınıda alacaksın sevgilim......!

♥ Sev öyle sev ki kalmasın sende gurur, Gurur'un başladığı yerde sevgi son bulur
♥ Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim. Niye üzülüyorsun dediler, gönül verdim dedim. Elin kızı için değermi dediler, meğerse değmezmiş..
♥ Sen sevda ırmağı, gittin ele aktın, sen dünyamı yıktın. Vefasız Aşkım...
♥ Dünya döndükçe sen hep bana DÖNMEYE. Başını her yastığa koyduğunda beni GÖRMEYE. Her kahkahamda göz yaşı DÖKMEYE. Ben yaşadıkça sen ÖLMEYE Mahkumsun...
♥ Alsalarda şu yaşla dolu gözlerimi yerlerinden. Çalsalarda haberim olmadan seni kalbimden. Eğer unutacaksa bu can çıkmasın bedenimden. Ölürsem söyleyin mezarıma gelmesin o sevmeyi bilmeyen.
♥ Sana o kadar kırgınım ki, seni bin parçaya bölsem yetmez. Ama kaybolacak bir parçanada gönlüm elvermez...
♥ Bütün insanları sevebilirdim, sevmeye senden başlamasaydım.
♥ Yürüdüğün yollardan geçebilirsin bir daha fakat anılardan,ASLA!
♥ Bunca acıyı çekmez hiç kimse ve bunca ölümden kolay dönülmez bu kadar sevmeyince..
♥ Öyle kolay değil benden kurtulman, hesabım bitmedi daha seninle, öcümü almazsam haram yaşamak, hesabım bitmedi daha seninle.
♥ Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında beni ararda bulamassan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.
♥ Seven Ben Sevilen Sen Ağlayan Ben Ağlatan Yine Sen.!!!
♥ Bir zamanlar ardından bakar ağlardım şimdi dönüp ardıma bile bakmam. Bir zamanlar uğruna dünyaları yakardım şimdi şerefsizim kibrit bile çakmam!!
♥ Aşkımız için kan dökmemi istiyorsan sana dünyanın şah damarını keserim illede senin kanın olacak diyorsan mühim değil ben seni toprakta da severim.
♥ Benim kalbimi kırmak suya yazı yazmaya benzer, kırılan kalbimi düzeltmek gece doğan güneşe benzer. Sen o suya yazı yazmayı başardın şmdi güneşin doğmasını bekle...
♥ Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında...

♥ BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....

♥ Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir.

♥ Bir sevgi diledim gözyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bilki gerçek sevgiyi ben sende buldum!

♥ Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir.

♥ Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı?

♥ Sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak değil ölmekte değil özleyipte görmemek zor...

♥ Sev ama yürekten olsun, gel ama ebedi olsun, gidersen benide ***ür, gittigimiz yer kara toprak olsun

♥ Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum

♥ Seviyorum seviyorum haykırarak söylüyorum kimselerden korkmuyorum ölümüne seviyorum

♥ bigün bana soracaksin ben mi dünya mi diye.Ben dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksinama bilmeyeceksinki benim bütün dünyam SENSIN!

♥ gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir. sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardir.

♥ Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.!

♥ Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!!

♥ Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yandan bir filozof gelmis,zengin adam demiski benbir serseri için yoldan çekilmem filozofda demisbençekilirim

♥ Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm

♥ Düşlerim vardıgörmekten korktuğum,hislerim vardı söylemektenkorktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdisen varsın kaybetmekten korktuğum

♥ Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir.

♥ Aşık bir insansan mantığını unut, mantıklı bir insansan aşkı unut. Hem aşık hem mantıklıysan kıskanırım seni ben.

♥ Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen seni sevende seni sevdiğini söylemeyecek kadar gururludur.

♥ Gidene kal demeyeceksin.gidene kal demek zavallılar****alana git demek terbiyesizlere.dönmeyene dön demek acizlere yakışır...

♥ Sadece çocuklar ağlar ve sadece Allah affeder eğer bir gün gidersen çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem.

♥ Polis bi gün 3 arkadaşın evine baskın düzenlemiş.Sizi uluslararası kaçakçılıktan tutukluyorum demiş.Adamlarda ;"Abi biz Fenerbahçeliyiz uluslararası ne işimiz olabilirki?"demiş.

♥ GözLerin daLarSa ßiLki dü$ündüm Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm, GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM..

♥ DUNYADA UC SEYI SEVDIM. SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI. SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DIYE

♥ seni denizdeki canlılara anlattım. benin canım sevgilim balıkları bile aglattın
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler