...::: Frm Cep :::...

Tam Görünüm: nokia N95i
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
[Resim: news_4912.jpg]

Nokia N95i Cep Telefonu
* GENEL ÖZELLİKLER * Boyutlar : 99 x 53 x 21 mm * Ağırlık : 120 gr * Frekans: 850/900/1800/1900 * Ajanda: Var * Alarm: Var * Titreşim: Var * Hesap Makinesi: Var * Java Desteği: Var * HandsFree: Var * Resimli Telefon Defteri: Var * Ses Kayıt: Var * Kronometre : Var * Sesli Arama : Yok * Bas Konuş: Var * İşletim Sistemi: Symbian 60 Serisi * Zil Tipi: Polifonik , Monofonik , MP3 * GÜÇ ÖZELLİKLERİ * Bekleme Süresi: Maksimum 220 saat Xip 0 * Konuşma Süresi: Maksimum 6 saat * Pil : Li-Ion 950 mAh * EKRAN ÖZELLİKLERİ * Ekran Tipi: TFT * Ekran Çözünürlüğü: 240 x 320 Piksel * Ekran Renk Çözünürlüğü: 16 Milyon * KAMERA ÖZELLİKLERİ * Görüntülü Konuşma: Var * Entegre Kamera: Var * Kamera Çözünürlüğü: 5.0 Megapixel * Kamera Zoom : 20x* * Video Kayıt ve Oynatma : Var * Sesli Video Kayıt: Var * Entegre Flash : Var * EĞLENCE * MP3 Çalar: Var * Radyo: Var * MMS: Var * Melodi Programlama: Var * Oyun: Yüklenebilir * HAFIZA ÖZELLİKLERİ * telefon hafızası: 160 MB Dahili Hafıza * Telefon rehberi Hafızası: Var * Arttırılabilir Hafıza: Var * Hafıza Kartı Tipi : Micro SD * BAĞLANTI ÖZELLİKLERİ * Bluetooth: Var * UMTS: Var * Dahili Modem: Var * GPRS: Class 10 * EDGE: Var * E-mail Desteği: Var * WAP: Versiyon 2.0 * Kızıl Ötesi: Var * Wi-Fi : Var 802.11 b/g * PC Senkronizasyonu : Var * Push e-mail : Yok * Diğerleri : *ürün özellikleri,üretici-distribütör firmalar ve * çeşitli internet kaynakları bilgilerinin doğrulugu tarafımızdan %100 * garanti edilmemektedir. * *paket içerikleri üretici-distribütör firmalar tarafından değiştirilebil * ir * Paket içeriği: Video Bağlantı Kablosu CA-75U Nokia Bağl
[Resim: 41.gif] işte yine bir çin malı daha!
Ama bu seferkini cep bilgisayarı olarak yapmışlar. helal olsun ne diyelim. Gerçi nokia adını kullanmaları ne kadar doğru oluyor bilinmez. Nokia'nın da buna karşı çıkması lazım....
çin malı oldğunu nerden anladın
resmi sitede böyle bir bilgi yok onun için çin malı
arkadaşlar ben öğrendim ki n95i n95 8 gb ın
diğer
adı ama kesinlik bir bilgi değil
işte n95 8 gb ne kadar benziyo bilmiyorum sizce aynımı

[Resim: nokia-n95-8gb.jpg][Resim: 2496918092_aa0a7bdfd1.jpg]

[Resim: 2498085016_b3a414cee3.jpg]
Nokia'nın N95i diye bir modeli yok.
zaten şu anda piyasa da 2 adet N95 var. Birisi normal (açık gri renkli olan), diğeri de 8 gb'lık (siyah olan).

Bu N95i modelinin ise nokia ile hiçbir alakası yok. zaten şu anda nokia nın bu tip modellerinde dokunmatik ekran özelliği yok.

+ Farkettiyseniz bu N95i nin üzerinde "Bluetooth" yazıyor. Nokia bunu asla yapmaz. Telefonun üzerine öyle özellik yazmaz.
Bunun çin malı olduğunu anlamakta hiç zor değil. Şu anda piyasada var olan çift sim kartlı bir çok model bu özelliklere sahip. hepside çin malıdır. N99i bile çıktı zaten.Wink
Referans Adresler